Najbolje noćne maske za hidrataciju: Ove maske rade dok spavate

Vaša koža će vam ujutro biti zahvalna.

Prosečna osoba provede oko trećine svog života spavajući. Ovo može zvučati kao preterano, ali san utiče na sve, uključujući i izgled kože, jer telo tada radi na popravljanju štete koju je pretrpelo tokom dana. Korišćenje proizvoda za negu kože koji su dizajnirani posebno za noćnu upotrebu može vam pomoći da maksimalno iskoristite vreme u krevetu. Zamislite to kao multi-tasking, ali bez dodatnog napora.

Maske za spavanje, ili noćne maske, stvorene su da se nanose na lice pre spavanja i ostanu na licu tokom cele noći. Njihova razlika u odnosu na klasične maske je u tome što ih ne treba ispirati, jer ih postepeno upija koža dok spavate. Pružaju duboku hidrataciju i podržavaju prirodne procese obnavljanja kože, čineći da izgleda svežije kada se probudite.

Na tržištu ćete naći mnogo različitih maski namenjenih svakom problemu i potrebama kože, kao što su anti-age, fleke ili sjaj.

Kako se koriste?

Nakon večernje rutine čišćenja lica i nanošenja tonika, nanesite količinu preporučenu na pakovanju. Ujutro ili umivate lice, ili masirajte dok koža ne upije sve ostatke maske, a zatim završite svoju uobičajenu jutarnju rutinu nege kože.

U galeriji pogledajte naše favorite.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group