Najbolje kreme sa hijaluronskom kiselinom koje možete kupiti upravo sada

Ključni protagonista gotovo svake beauty rutine, hijaluronska kiselina reguliše hidrataciju, obezbeđuje antioksidativnu zaštitu ćelijama kože, poboljšava međućelijsku komunikaciju i doprinosi proizvodnji novih kolagenih vlakana.

Najimpresivnije od svega, funkcioniše kao sunđer koji može da privuče i zadrži 1000 puta svoje težine vode, igrajući tako važnu ulogu u održavanju dragocenog nivoa hidratacije. Krema sa hijaluronskom kiselinom je stoga izuzetno korisna u bilo kom uzrastu i bez obzira na tip kože.

Pre liste najboljih hijaluronskih krema, dobro je pomenuti neke osnovne karakteristike ovog vrednog aktivnog sastojka. Hijaluronska kiselina je složeni ugljeni hidrat koji se prirodno proizvodi u ljudskom telu i uglavnom se nalazi u vezivnom tkivu, zglobovima i ćelijama kože. Tokom godina, međutim, koncentracija postepeno opada, što dovodi do dehidracije kože, gubitka volumena i elastičnosti, čemu se može značajno pomoći redovnom primenom kreme sa hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina, iako "kiselina", za razliku od mlečne, salicilne ili glikolne, može se koristiti svakodnevno, ali i u kombinaciji sa svim ostalim aktivnim sastojcima, bez ikakvog rizika od neželjenih efekata.

Najbolje kreme sa hijaluronskom kiselinom otkrijte u galeriji fotografija i nabavite onu koja vam najviše odgovara.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group