Mistovi za telo za predivan osećaj svežine od jutra do mraka

Pričali smo o kremama, gelovima za tuširanje i parfemima koji mirišu na sapun i svežinu, ali da li ste znali da postoje i mistovi za telo koji odaju taj divan miris čistoće?

Volimo mist za telo (a možda ih čak i više volimo od običnih parfema) iz jednog jednostavnog razloga: lakši su i možete ih prskati ceo dan, tako da ćete odlično mirisati od jutra do mraka.

Mistovi za telo (videćete ih i pod nazivom "body sprays" ili "body splash") su laganije verzije parfema, koje upravo zahvaljujući lakšoj kompoziciji možete prskati po celom telu (čak i po kosi ili odeći) i obnavljajti ih svakog trenutka u danu. Oni su u suštini alternativa parfemima koja je, po našem mišljenju, još zgodnija u svakodnevnom životu i čak mogu da ih zamene sa velikim uspehom.

Pored toga, obično dolaze u veoma laganim pakovanjima koja je veoma lako nositi sa sobom skoro svuda, jer ne opterećuju vašu torbu niti zauzimaju mnogo prostora.

Napomena #1: Mistovi za telo su posebna kategorija, skoro u potpunosti su na bazi vode i retko sadrže alkohol.

Napomena #2: Imajte na umu da miris čistoće proizilazi iz nota mošusa (beli mošus), belog cveća (irisa, noćurka, jasmina, magnolije) a ponekad i od nota ruže, sandalovine, ali i limuna i drugih citrusa, koji daju taj lagani osećaj svežine. Stoga, ako imate slabost prema ovoj vrsti parfema, potražite ove note pre kupovine.

U galeriji pogledajte naših 5 omiljenih mistova ze telo za osećaj svežine tokom celog dana:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group