Beauty - Kozmetika

Mint nokti - ovo je najmoderniji manikir za proleće/leto 2020. godine

U proleće i leto se obično fokusiramo na manikir u svetlim bojama.

Zatim iz ormara izvučemo lakšu odeću koja se savršeno kombinuje sa noktima u pastelnim i u sočnim bojama.

Mint nokti su dugi niz godina jedan od omiljenih manikira tokom toplih meseci. I nije ni čudo! Verovatno ne postoji spektakularnija boja koja se lakše kombinuje sa prolećnom garderobom.

Kada pomislimo na pastelne boje manikira, nokti u boji mente odmah padaju na pamet. Mint nokti odgovaraju mnogim stilovima. Ova boja lepo izgleda na dugim i kratkim noktima, te je čest izbor mnogih dama. Takođe se mint manikir može pojaviti u mnogim varijantama - kao osnova za uzorke ili u vidu uzoraka da neutralnoj osnovi. Vredno je podsetiti da nokti u boji mente takođe mogu biti dobra ideja za ombre manikir koji je i ovog proleća vrlo popularan! Sve u potpunosti zavisi od naše mašte! Mint se odlično slaže sa drugim pastelnim tonovima – boja jorgovana, nežno ružičasta, pastelno žuta, nijsansa breskve, ali i sa crnim i sivim lakovima. Imajte ovo na umu!

Kada govorimo o varijacijama mint manikira – postoji mnogo! Mint manikr se može pojaviti u sjajnoj i mat verziji. I jedno i drugo izgleda sjajno, ali nijansu kao i finiš treba prilagoditi boji tena i razmisliti sa kakvom odećom ćete nositi manikir najmanje dve nedelje (ukoliko je u pitanju gel lak).

Dame širom sveta su već godinama zaljubljene u mint mankiri, pre svega jer odgovara mnogim stvarima, ali i privlači pažnju.

Instagram je prepun fotografija koje inspirišu. Pregledali smo Instagram profile i odabrali za vas nekoliko zanimljivih rešenja. Bez obzira da li imate kratke ili duge nokte, volite svetle nijanse mente ili one izražajnije verujemo da ćete u našoj galeriji fotografija pronaći rešenje za svoj naredni manikir.

foto:Pinterest

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group