Beauty - Kozmetika

Manikir sa kapljicama vode - novi Insta-trend

Trendovi u umetnosti noktiju su uvek vrlo različiti i neočekivani.

Dok neki vole crtati slatke oblake, cvetiće i motive ljubavi, drugi vole manikir sa suvim cvećem ili - kapljicama vode. U poslednje vreme na internetu se pojavila još jedna kontroverzna verzija umetnosti noktiju.

Na Instagramu postaje sve popularniji „mokar dizajn noktiju“.

Svi su se, bar jednom, divili kako kapljice vode vise na lišću i travi posle letnje tople kiše. Kapi kiše blistaju na suncu poput dragulja. Isto je i sa kapljicama rose koje se ujutro pojave na cveću i drugim biljkama. Da li znate da je moguće uraditi manikir sa takvim efektom?

Pokušajte da unesete malo svežine i originalnosti, a mi ćemo vam reći kako da uradite dizajn noktiju sa kapljicama vode.  

Ovaj efekat nije jako teško postići, ali potrebno je jako pažljivo naneti gelastu bazu na nokte i osušiti je ispod lampe. Mnoge ideje za stvaranje takvog manikira već se mogu naći na Instagramu pomoću hashtaga #waterdropnails.

Ne bojte se eksperimentiranja sa bojama! Verujte da će ovaj dizajn postati lep dekorativni element bilo koje boje, čineći ga svetlijim, dubljim i zasićenijim. Kapljice rose izgledaju lepo na zelenim noktima, pastelnim nijansama, kao i tamnim i zasićenim bojama. U poređenju sa složenim uzorcima, nije teško stvoriti efekat kišnih kapi. Rezultat će biti neponovljiv. Takav manikir neće biti nezapažen. Kapi kiše mogu zazueti mesto na svim noktima, ali možete se takođe poigrati transparentnim gelom i akcentovati samo jedan nokat.

Nudimo vam da pogledate ovaj video kako biste saznali kako da napravite ovakav dizajn noktiju. Takođe pogledajte našu galeriju fotografija gde vas očekuju inspirativne ideje. Ovo je savršen manikir za prolećne dane.

ladylife.style/23-59.ua

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group