Ljubitelj sjajnog manikira Hari Stajls predstavlja nove beauty proizvode

Jedno od najneočekivanijih lansiranja sezone bio je kozmetički brend Harija Stajlsa - Pleasing. Engleski pevač je lansirao kozmetičku liniju lakova za nokte, nalepnica za manikir, gelove kao i kreme za oči i serume za sve tipove kože koji su namenjeni i muškarcima i ženama.

„Sve je počelo lakom za nokte, za to je brend zamišljen i registrovan“, kaže pevač. „Vidim boju cveta, ili parče tapete, ili nešto slično, i pomislim: „Oh, želim da stavim ovo na svoje nokte.“ Bio je to zabavan mali projekat, ali tokom pandemije, mislio sam da bi to moglo biti mnogo više od samih lakova."

Objašnjavajući koncept brenda, izvođač je dodao: „Uvek sam verovao da najveća radost može doći iz malih stvari: večeri pod zvezdama, ukusnog obroka ili druženja sa prijateljima. Mislim da su to trenuci koji najviše utiču na mene i bude nešto divno u meni. Suština zadovoljstva je pronaći te male trenutke radosti i pokazati ih ljudima."

Pleasing proizvodi će se naći u prodaji 29. novembra, ali su već dostupni za pretprodaju na sajtu brenda. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group