Lip Oil Nails: Sjajni manikir koji postaje sve popularniji

Očekuje se da će ovaj manikir biti veliki trend u narednim mesecima.

Ulja za usne trenutno imaju svoj veliki trenutak, od Dior Addict Lip Glow koji postaje ultra-viralan na TikTok-u do popularne linije šminke Selene Gomez Rare Beauty koja lansira sopstveni Soft Pinch, tonirano ulje za usne. Ovi proizvodi nude gipku, sjajnu, prozirnu nijansu usnama koja izgleda kao bolja verzija prirodnih i lako je shvatiti zašto ih žene toliko obožavaju.

Ovaj makeup trend uvukao se naravno i u svet manikira. Lip Oil manikir ima za cilj da na nokte nanesete lak koji ima isti prozirni, sočno sjajni izgled kao ulje za usne. Slično „gloss nails“ i „jelly nails“, lip oil nails imaju prozirni dodir boje u kombinaciji sa završnom obradom visokog sjaja koja stvara skoro mokar izgled koji je savršen za proleće i leto.

Da li ste spremne da isprobate ovaj trend? U galeriji pogledajte nekoliko najboljih iteracija lip oil manikira koje će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group