SPF kreme za lice koje smo pronašli u apoteci

Vodootporne, sa svojstvima protiv starenja, u obliku spreja ili gela? Na policama apoteka otkrili smo najbolje kreme za sunčanje za plažu i grad.

Svakodnevna upotreba kreme za sunčanje na licu je pravilo broj jedan za mladalačku i zdravu kožu koje nikada nećemo prestati da ponavljamo. Retinol, hijaluronska kiselina, antioksidansi, svi jednostavno dopunjuju kompletnu rutinu nege kože. Zaštita od sunca je, međutim, najosnovniji korak u rutini tokom cele godine, a ne samo tokom letnjih meseci. Svi želimo da uživamo u suncu i zlatnoj preplanulosti, sve dok je to bezbedno.

Tražili smo najbolje kreme za sunčanje na policama apoteka. Nove formule koje možete pronaći skoro u svim apotekama sprečavaju starenje blokiranjem slobodnih radikala i pružaju širok spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Kako nas krema za sunčanje prati ceo dan, važno je odabrati proizvod koji ne začepljuje pore, ne ostavlja bele tragove i postaje jedno sa našom kožom, dozvoljavajući joj da diše.

Slim kompozicije koje su sada dostupne u apotekama, upijaju se direktno u kožu i ne ostavljaju tragove masnoće i predstavljaju idealnu podlogu za šminku. Ne zaboravimo da Francuskinje zatvorenih očiju veruju proizvodima apoteka, jer kombinuju visok kvalitet i naravno pristupačniju cenu. 

U galeriji pogledajte naš izbor i izaberite kremu za sunčanje prema potrebama vaše kože.

 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group