Korektor za nokte je najbolja alternativa gel laku

@iramsheltonI

Šta je to korektor za nokte i kako funkcioniše?

Uprkos popularnosti neobičnih dizajna manikira, najprirodnija boja noktiju u nude i ružičastim nijansama nije izgubila svoje pozicije u modnoj areni već mnogo sezona. Da bismo noktima dali uredan i negovan izgled, često biramo svetle i neutralne nijanse gel laka. Međutim, to ne može pružiti najprirodniji efekat: gel lak je veoma gust i uvek se primećuje kada vaši nokti porastu čak i nekoliko milimitera, dok mnogi takođe ne mogu da pređu na potpuno providan lak, jer noktima često nije potreban samo neupadljiv premaz, već i maskiranje nedostataka kao što su oštećenja i sitne mrlje. Srećom, stalno rastuće tržište lepote ima savršen proizvod koji će rešiti sve vaše probleme i pružiti vam najprirodniji manikir u vašem životu.

@HARRIETWESTMORELAND

Možda nikada niste čuli za korektor za nokte, iako ga možete pronaći u asortimanu mnogih brendova. Koji je princip korektora za nokte? Na isti način kao i kod običnog korektora koji koristimo na licu, njegova uloga je da maskira nesavršenosti i da lep ton noktima. Možete ga koristiti kao osnovu za dalji manikir, kao i samostalan proizvod za najprirodniji izgled. Ispada kao „šminka bez šminke“, samo je reč o „manikiru bez manikira“.

@NAILPLACE.MANICURE

Gel lakovi zbog svoje teksture nekako daju noktima čudnu nijansu (ružičastu ili žućkastu), dok se to neće dogoditi sa korektorom. Jednostavno će ujednačiti prirodni ton nokta, a pored svega pružiće i negu i jačanje. Bolje je proveriti sastojke prilikom kupovine, iako većina korektora za nokte sadrži komponente za negu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group