Beauty - Kozmetika

Klasična plava - manikir u glavnoj boji Pantone 2020

Najrelevantnija nijansa laka koja će biti u trendu tokom cele godine.

Svakog decembra, Institut za boje Pantone proglasi glavnu boju godine. Za 2020. godinu odabrana je klasično plava. Direktor Instituta Liatris Ajzmen objasnila je izbor na sledeći način: „Živimo u vremenu kada nam treba poverenje i vera. Pantone 19-4052 prenosi tu postojanost i pouzdanje. „Classic Blue“ je čvrsta i pouzdana plava nijansa na koju se uvek možemo osloniti “.

U narednoj godini koristite ovu boju u odeći (tamno plave pantalone ili u enterijeru i manikiru. Ideje za poslednje potražite u ovom materijalu!

Boja noćnog neba, kao i sve tamne nijanse, savršeno izgledaju na noktima kratke i srednje dužine. Ako ste konzervativni, predlažemo da koristite samo jednu nijansu: monohromatski premaz izgleda elegantno i suzdržano i biće prikladan čak i u kancelariji sa strogim dress code-om. Ali ljubitelji dizajna noktiju mogu ostvariti sve svoje fantazije. Mornarsko plavi lak biće savršena pozadina za manipulativne i umetničke crteže. Na primer, zvezde možete sigurno crtati uz pomoć sjajnih lakova ili specijalnih sjajeva od srebra i zlata ili dajte prednost strogim uzorcima - beli i crni lak mogu se iskoristiti za crtanje tankih linija i silueta. I na kraju, nudimo da kombinujete klasičnu plavu sa drugim bojama - prijatelji su gotovo sa svim nijansama. Na primer, kombinujte je sa bliskim plavim nijansama ili sa bež, meko ružičastom i belom za svetliji izgled.  

M.L.

glamour.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group