Kim Kardashian najavila je zatvaranje svog brenda KKW Beauty

Koji će biti sledeći korak za beauty mogula?

Kim Kardashian nakon razvoda sa Kanye Westom odlučila je da okrene novu stranicu u svom životu i karijeri, i tako je uprkos ogromnom uspehu svog brenda, KKW Beauty, koji joj je zapravo pomogao da postane milijarderka, najavila njegovo zatvaranje.

"Sve je počelo kompletom za konture, a nastavilo se sa proizvodima za oči, usne, telo i još mnogo divnih kolekcija tokom poslednje četiri godine. 1. avgusta u ponoć zatvorićemo kkwbeauty.com da bismo se mogli vratiti sa sasvim novim brendom sa novim formulama, koje su vrlo moderne i inventivne sa održivim novim izgledom“, napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KKW BEAUTY (@kkwbeauty)

"Uzbuđena sam što nastavljam da rastem i širim asortiman proizvoda kako biste konačno mogli da vidite ono o čemu sam oduvek sanjala. Pored toga, moj tim vredno radi na poboljšanju vašeg kupovnog iskustva tako da možete kupiti sve moje kozmetičke proizvode i kozmetiku svih kategorija na jednom sajtu. Puno vam hvala što ste bili sa mnom na ovom neverovatnom putovanju i obećavam da vam neću dugo nedostajati".

KKW Beauty je sedmi najprofitabilniji brend poznatih ličnosti na svetu sa godišnjim prihodom od 72.174.099 USD i 4.700.000 Instagram pratilaca.

U januaru 2020. godine, Coty Inc., jedna od najvećih kozmetičkih kompanija na svetu, najavila je kupovinu 20% brenda za 200 miliona dolara, što je rezultiralo time da je Kim na kraju postala milijarderka zajedno sa svojom sestrom Kylie Jenner, koja je prodala 51% svog brenda, Kylie Cosmetics, za 600 miliona dolara. Vredi napomenuti da je takođe najavila da će se na njenom brendu izvršiti „čiste“ i „veganske“ promene, upozoravajući svoje obožavaoce da sajt neće raditi nekoliko dana kako bi došlo do novih ažuriranja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group