Kejt Mos je upravo lansirala sopstveni wellness brend

Sledeće nedelje će se desiti velika "otkrovenja".

Kejt Mos je postala poznata devedesetih godina iz tri razloga: 1. Njena lepota o kojoj se ne može pregovarati, 2. divlji način na koji se zabavljala i 3. transformacija najnezdravijih navika u trend, takozvani „heroin chic“.

U 48. godini, Kejt Mos više ni po čemu ne liči na sebe, pošto se četiri godine uzdržava od alkohola i rado se bavi jogom kako bi zadržala vitku figuru. Ogroman dokaz njene transformacije je činjenica da je sada lansirala sopstveni wellness brend.

Postavivši nostalgični crno-beli video na Instagram, supermodel je najavila lansiranje brenda. "Očaravajuće i magično. Cosmoss je briga o sebi stvorena za savremena životna putovanja", napisala je u opisu videa.

"Cosmoss je zasnovan na izvanrednom životnom iskustvu Kejt Mos - spremna da podeli svoje putovanje samoprihvatanja. Svaki Cosmoss proizvod je pedantno napravljen sa dobrobiti na umu, koristeći moćne, prirodne supstance. Svaki ritual otvara vrata za ravnotežu, restauraciju i ljubav. Miris Cosmoss obnavlja i upotpunjuje“, stoji u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

Sve ukazuje na to da će brend u velikoj meri podsećati na Goop Gvinet Paltrou sa svojim prvim lansiranjem koje uključuje dva napitka za detoksikaciju, sredstvo za čišćenje lica i kremu, CBD ulje za lice i miris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group