Hejli Biber se pohvalila svečanim manikirom

Hejli Biber prati najnovije trendove i uvek je odličan izvor inspiracije.

Neposredno pred novogodišnje zabave, Hejli je odabrala minimalistički dizajn noktiju koji je u skladu sa prazničnom sezonom. Manekenka je podelila ljupki dizajn noktiju nalik bombonama sa crvenim akcentima na svom Instagram profilu.

Osnivačica Rhode Beauty je definitivno spremna za prazničnu zabavu sa sjajnom šminkom i elegantnom jaknom. Supruga Džastina Bibera pozirala je obožavaocima u seksi Miu Miu haljini sa zlatnim dugmadima i u istom kožnom Bottega Veneta kaputu koji je nosila u Japanu. Hejli je upotpunila izgled crvenom torbicom i lakiranim čizmama do kolena.

Ganzorigt, koji stoji iza sada prepoznatljivog manikira sa efektom glaziranog efekta, uspeo je da ga prilagodi različitim godišnjim dobima. „Ljudi će ove godine biti raspoloženi za minimalistički Božić, a ovi nokti nalik na bombone bi bili savršeni“.

Zato slobodno podelite ideju sa svojom manikirkom i spremite se da proslavite Novu godinu sa najlepšim nail art dizajnom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group