Frosty Μanicure: nail art koji odgovara hladnom vremenu

Bez obzira da li spadate u one koji vole zimu ili ne, „frosty“ manikir je idealan izbor da nadogradite svoj stil, a ako spadate u drugu kategoriju da vas oraspoloži.

Hladno oblačno vreme lako može izazvati melanholiju. Ono što nam možda može podići raspoloženje su igre na snegu, ali bez obzira da li provodite dan praveći sneška ili gledate kroz prozor sa šoljom vrućeg kakaa u ruci, sneg ima magičnu sposobnost da odmah popravi raspoloženje.

Pa zašto ne pojačati ovu energiju u našem zimskom manikiru? Inspirisani blistavim snegom i hladnim danima koji su pred nama, ovaj izgled noktiju će vas sigurno impresionirati.

Sparkling Shine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Sjajni detalji su uvek dobra ideja, posebno u srebrnoj verziji. Ovde njihova kombinacija sa crnom daje rok notu celom manikiru.

Frosty chrome

Inspirisan sjajem snega na suncu, ovaj svetlucavi hromirani manikir je super lako da napravite sami. Nanesite beli lak kao podlogu, a na vrhu lak koji svetluca u hladnoj nijansi.

Frosty French

Umesto tradicionalnih boja, dodajte beli biserni lak i male bisere. Upečatljivo je, a nije previše upadljiv manikir i idealan je i za posao.

Francuski manikir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Evo originalnog načina za francuski manikir. Da biste postigli ovaj efekat, biće vam potreban mali sunđer.

Blue velvet

Još jedan predlog Frosty manikira je njegov mat izgled. Mat gornji premaz je „ključni“ kod ovog nail art dizajna.

Pahuljice

Za ljubitelje minimalističkog nail arta, ovo je savršen predlog. Nanesite mlečno belu bazu i napravite pahulje. Zatim nanesite hromirani zlatni lak na vrhove noktiju.

Plavi pliš

Ovaj plišani francuski manikir izgleda kao sazvežđa na zimskom nebu. Za dodatni sjaj dodajte male kamenčiće ili bisere.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group