Beauty - Kozmetika

Fantastične maske za lice koje će vas izazivati da napravite selfi sa njima

Dnevna rutina nege kože lica obuhvata temeljno čišćenje, hidrataciju, nanošenje dnevne kreme i svakako one sa UV zaštitom.

Pored toga tu je i nedelja nega koja se sprovodi dakle jednom u 7 dana (ili malo češće po potrebi), koja uključuje piling lica, masku za lice i serume za hidrataciju. Kako bi bila lepa i negovana, savremena žena je spremna za ovaj maratonski poduhvat. Međutim, u poslednje vreme, možda ste imali prilike i da primetite – kozmetika postaje sve zabavnija.

Ona više nije rezervisana samo za vaš toalet ili salon lepote. Instagram je prepun fotografija na kojima mlade žene dele sa javnošću selfije na kojima imaju ni manje ni više nego maske za lice. Svakako među njima ima i maski koje se prave od sastojaka koje imate u svojoj kuhinji (i skidamo im kapu na njihov učinkovitosti) ali ovde je reč o nešto glamuroznijim varijantama.

Skoro 2 miliona postova na Instagramu nalazi se pod hashtagom #facemask. Razlog tome su vrlo neobične maske koje vam danas predstavljamo. One koje ne čine da izgledate kao – čudovište iz močvare, već kao istinska dama koja za svoje lice bira samo najbolje. Kako biste znali koju od njih da odaberete, bez da se izgubite u moru njihove ponude koja iz dana u dan raste, suzili smo izbor na one koje će vas zaista navesti da uzmete telefon u ruke i napravite selfi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group