Dnevna doza manikira: linije i štraftice

Pogledajte galeriju
Broj slika: 20

Kada dođe leto, osećamo se kao da su nam se otvorila ledom okovana vrata koja nas vode u novi život…

U nama se budi neka sasvim drugačija energija, želja da zablistamo i da damo sve od sebe, šta god da radimo. Prestajemo da se skrivamo ispod teških kaputa i brojnih slojeva odeće, otkrivamo prave i istinske verzije sebe i prepuštamo se čarima vrelih dana da nas omađijaju i zavedu.

Kao što dobro znate, sa dolaskom proleća i leta dolazi i nova artiljerija trendova koje treba ispratiti i isprobati, bilo da se radi o odeći, obući, modnim aksesoarima, makeupu ili manikiru, koji su u skladu sa veselom letnjom sezonom, senzualni i ekstravagantni.

Ovog puta, osvrnuli smo se na nail art trend koji po svemu sudeći nikada neće izaći iz mode, a radi se o linijama i štraftama. Tako delikatne, nežne i elegantne, one krase naše nokte i svima stavljaju do znanja kakve smo mi – ili barem, kakve želimo da budemo.

U našoj galeriji možete otkriti svoju dnevnu dozu inspiracije za nail art, sa čak 20 opcija između kojih možete izabrati i spremno otići na svoj sledeći zakazani termin kod manikira.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group