Chanel predstavlja ekološku anti age kolekciju na bazi cveta kamelije

Pre neki dan je počela nova etapa u istoriji Chanel Beauty. Počela je pojavom ekološki odgovorne, holističke kolekcije za podmlađivanje na bazi ekstrakta crvene kamelije sorte Czar sa jedinstvenim svojstvima.

Linija se zove N°1 De Chanel i ima sve da vašu kožu učini besprekornom: serum koji obnavlja, kreme za lice i kožu oko očiju, serum u stiku koji je pogodan za korišćenje tokom dana i nanošenje, puder, hidratantnu podlogu, balzame za usne i parfimisani mist.

Crvena kamelija je cvet kao nijedan drugi i ključni sastojak De Chanelovog N°1 mirisa. Cvet čija je večna mladost inspirisala istraživački centar Chanel da kreira anti-age kolekciju.

Serum № 1 De Chanel je proizvod za negu kože za koji predviđamo da će imati veliki uspeh. 95% proizvoda se sastoji od sastojaka prirodnog porekla i 76% sastojaka dobijenih od kamelije. Ekstrakt ovog cveta sprečava i koriguje pojavu 5 znakova starenja. Odmah nakon nanošenja, pore se sužavaju i vraća se mladoliki izgled kože.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group