Chanel nail art dizajner nam otkriva 6 savršenih prolećnih ideja za manikir

Pogledajte galeriju
Broj slika: 6

Nail art umetnici nam svakodnevno pokazuju načine da sami postignemo najmaštovitije i najkreativnije dizajne na našim noktima.

Mnogo puta smo pričali o Betini R. Goldstin, nail art umetnici brenda Chanel. Ako ste ljubitelj lepote, sigurno ste čuli za ovo ime! Betina R. Goldstin je stručnjak za nokte, koja nam kroz svoj Instagram profil svakodnevno pokazuje načine da postignemo najmaštovitiji i najkreativniji dizajn na našim noktima.

Pored toga, učestvuje u fotografisanju i sama je uređivala manikir za mnoge holivudske poznate ličnosti. Kad god poželimo da zakažemo odlazak u salon da osvežimo nokte, uvek skrolujemo kroz profil Betine R. za više inspiracije.

U ovom trenutku, njen profil je ispunjen pastelnim bojama, a glavne boje su nijanse limuna, bledo roze, bebi plava, menta zelena i lila, kao i cvetni dizajni koji su savršeno usklađeni sa godišnjim dobom.

Romantični dizajni i boje dominiraju noktima, smatra Chanel stručnjak za nokte, što će naterati čak i ljubitelje minimalističke estetike da ih usvoje. Došlo je vreme da se odvažimo na male, diskretne, ali u isto vreme razigrane dizajne na noktima.

Proleće je ovde, a mi vam u galeriji otkrivamo 6 savršenih dizajna koje možete kopirati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group