BBF - novi „prirodni“ filer umesto hijalurona

Saznajte sve o rekonstrukciji lica pomoću filera sledeće generacije iz sopstvene krvi.

Prvi znaci starenja lica pojavljuju se u predelu oko očiju. Često se javljaju sa opuštanjem i smanjenjem zapremine tkiva, što dovodi do bora. Atrofija tkiva u predelu oko očiju i promena kvaliteta kože, koja postaje tamnija sa podočnjacima, daju licu tužan i umoran izgled.

Godinama se izgled lica poboljšavao injekcionim filerima uglavnom hijaluronskom kiselinom, što je u nekim slučajevima izazivalo oticanje ispod očiju, stanjivanjem tkiva u tom području i nepravilnog postavljanja materijala. Lečenje autolognim krvnim biofilerom (BBF) pružilo je rešenje.

Šta je Blood Bio Filler?   

Ovo je autologni plazma gel (autologous plasma gel) koji dolazi iz krvi pacijenta čime se smanjuje rizik od alergijskih reakcija i neželjenih efekata. To je neverovatan materijal, čijem kvalitetu nijedan filer ne može da parira. „Blood Bio Filler se priprema inovativnom tehnikom, koja zahteva kombinaciju specijalizovanog znanja i odgovarajuće mašinerije“, objašnjava plastični hirurg. Lekar uzima jednostavan uzorak krvi (10-20 ml), a zatim se, uz odgovarajući tretman i tehniku, proizvodi Blood Bio Filler, koji se ubrizgava direktno u područje bora i gde god se to smatra potrebnim. Mesta na kojima se Blood BioFiller najčešće primenjuje su oči, gde je on glavni tretman za korekciju podočnjaka i vraćanje izgubljenog volumena na licu, vratu, rukama i dekolteu.

Rezultat je odmah vidljiv nakon prve sesije. Pored toga, blagotvorni efekti novog kolagena (kolagenogeneza) postaju očigledni nakon nekoliko nedelja. Ukupno trajanje efekta je godinu dana.

Koje su prednosti Blood Βiο Fillera:

• Daje prirodan rezultat vraćanja izgubljenog volumena u predelu donjih kapaka, bez problema i bez promene izražajnosti lica.

• Rekonstruiše kožu na prirodan način, poboljšava njenu teksturu i dubinski je hidrira.

• Metodom regenerativne medicine stimuliše tkiva koja aktiviraju proizvodnju kolagena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group