Aura Nails: Dizajni koji će vas ubediti da isprobate novi trend

Novi nail art trend je dobio ime po auri, odnosno boji koju emituje energija svake osobe.

Postoje neke nijanse koje će zauvek biti povezane sa zimom, kao što su bordo, crna, čempres - između ostalih - i mi im se vraćamo iznova i iznova, kako u našim stilskim izborima, tako i kada je reč o manikiru. Oni će uvek biti i savršeni za svaki zimski izgled, ali dolaskom proleća naši manikir je sve zanimljiviji, a trendovi dodaju boje.

Najnoviji trend koji, čini se, stiče sve više fanova, izuzetno je impresivan i nosi naziv Aura nails. Ime je dobio po auri, odnosno boji koju emituje energija svake osobe. Kaže se da aura periodično menja boje, u zavisnosti od emocionalnog stanja osobe.

Aura nails takođe dolazi u mnogo različitih boja, iako možete izabrati samo jednu za boju svih noktiju. Osim lakova, ono što vam je apsolutno potrebno da isprobate trend je specijalna četkica. U slučaju da je nemate, možete jednostavno zakazati sastanak sa nail art umetnikom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group