8 ideja za prelep praznični manikir

Za mnoge su novogodišnji i božićni praznici najlepše doba godine!

Ovo je sezona kada se sastajete (i izlazite) sa prijateljima, jedete omiljenu hranu, ukrašavate kuću, ali i nokte, poklanjate i dobijate poklone, upuštate se u praznično raspoloženje. I kao što pretpostavljate, manikir ne sme ostati nepromenjen.

I dok smo vam pre nekoliko dana poklonili #nailinspo za fantastičan manikir u tamnoplavoj boji, ovog puta smo okupili neke savršene ideje za praznični manikir koje zadovoljavaju sve ukuse.

Ako ste u prazničnom raspoloženju, dosadan vam je monohromatski manikir i spremni ste da eksperimentišete sa različitim dizajnom, bojama i završnim obradama na noktima (metalik, šljokice, mat, tamnije nijanse, itd.), imamo savršena rešenja, odnosno ideje koje će vas navesti da bar na trenutak pobegnete od uobičajenog.

Sačuvajte dizajne koji vam se najviše dopadaju, prilagodite ih svom stilu i naravno, ponosno pokažite svoje nokte na novim prazničnim fotografijama na Instagramu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group