6 SPF balzama koji će hidrirati i zaštiti vaše usne

U srcu smo proleća i polako idemo ka letu koje prati sunce i visoke temperature.

Kao što smo mnogo puta rekli, zaštita od sunca je potrebnija nego ikad. Naravno, to ne znači da zaboravljamo da koristimo SPF tokom cele godine, ali kada živa u termometru poraste, moramo biti još oprezniji.

A ako mislite da ste se zaštitili kremom za sunčanje za lice i telo, tu smo da vas podsetimo koji su to dodatni kozmetički SPF proizvodi, koje ne treba da zaboravite. Naravno, mislimo na balzam za usne koji će zaštititi vaše usne od štetnih sunčevih zraka.

Tanje od ostatka naše kože, naše usne su sklonije opekotinama. Iako naš nos pruža određenu zaštitu od sunca na našoj gornjoj usni, ova prirodna barijera ostaje minimalna protiv snage sunca. Iz ovih razloga su naša usta sklonija opekotinama od sunca nego bilo koji drugi deo našeg tela.

Međutim, na našu sreću, sve više brendova razume naše potrebe, pa je u ponudi sve više balzama za usne sa SPF-om, koji su posebno dizajnirani da pružaju zaštitu od sunca, a naše usne čine zdravim i hidriranim.

Naš omiljeni izbor balsama za usne sa zaštitnim faktorom od sunca otkrijte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group