5 proizvoda za održavanje preplanule kože tokom cele jeseni

Letnji odmori su možda prošli, leto je za većinu sada prošlost, a preplanulost vaše kože svedoči o tome koliko ste se zabavili ovog leta.

Verujemo da biste se bolje osećali kada biste mogli da produžite taj beskrajni letnji osećaj na svojoj koži, tokom cele jeseni...I ovo je sasvim moguće, a tajna je u dobroj hidrataciji. Jednom rečju, ono što morate da uradite ako želite da produžite preplanulost, jeste da svakodnevno, posle kupanja (kod kuće – a kamoli nakon kupanja u moru), nanesete proizvod koji će hidrirati vašu kožu, popraviti sva oštećenja nakon izlaganja suncu (iritacije, crvenilo itd.), umiriti je i istovremeno sačuvati preplanulost. Jednom rečju, ono što vam treba nije obična hidratantna krema za telo, već losion nakon sunčanja.

Većina proizvoda (losiona) nakon sunčanja ima laganu, nemasnu, ali istovremeno i divnu teksturu, koja se odmah upija i osim njihove klasične verzije (emulzija/losion), možete birati između gela, balzama, pene...Proizvodi nakon sunčanja ne samo da vraćaju vlagu koži, već podstiču proizvodnju melanina nudeći zlatni i ujednačen ten koji traje još duže (do mesec dana- O DA !). Ovo je i njihova najveća razlika u odnosu na jednostavne hidratantne kreme za telo.  

A ako tražite pravi proizvod, već smo pripremili listu koju tražite. Pet proizvoda za održavanje preplanule kože tokom cele jeseni otkrijte u galeriji fotografija!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group