5 pristupačnih krema za oči sa retinolom koje će "izbrisati" godine sa vašeg lica

Fine linije, bore, podočnjaci... ako imate mnogo briga o nezi kože i potrebna vam je hitna nega, postoji jedno rešenje: krema za oči sa retinolom.

Posle 30 godina retinol je obavezan sastojak koji morate da uključite u svoju beauty rutinu, jer ubrzava ćelijski metabolizam, dok istovremeno stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Tako se vremenom bore izglađuju, hiperpigmentacija se smanjuje, a koža izgleda hidrirano i sjajnije.

„Sveti gral” antiaginga, takođe ima svoje mane koje se nazivaju nuspojavama. Ako želite da smanjite šanse za pojavu iritacije, crvenila ili čak perutanja lica izaberite kremu za oči sa retinolom i hijaluronskom kiselinom i počnite da je nanosite 2-3 puta nedeljno. Postepeno i kako se vaša koža navikava, povećavajte broj nanošenja kreme da biste dobili najbolje moguće rezultate.

Iako se trenutno smatra jednim od najvrednijih sastojaka za negu kože, ne morate imati veliki budžet da biste ga uključili u svoju rutinu.

U galeriji ćete pronaći idealne kreme za oči sa retinolom, koje osim što su veoma efikasne, neće vas koštati malo bogatstvo.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group