3 proizvoda za duže i gušće trepavice

U svetu šminke, maskara je onaj makeup proizvod koji daje neverovatan volumen i dužinu našim trepavicama, čineći naš izgled impresivnijim.

Korak pre šminkanja, u svetu nege kože, postoje posebni proizvodi - serumi/tretmani za trepavice - dizajnirani posebno da neguju naše trepavice. Na kraju krajeva, pravilna nega i tretman počinje jedan korak pre šminkanja.

U suštini, serumi za trepavice su super koncentrisane kompozicije koje neguju trepavice od korena do vrhova, čime se poboljšava njihov rast, čineći da izgledaju prirodno gušće - čak i bez upotrebe maskare.

Kako ih koristite?

Nanesite proizvod, odnosno serum, jednim pokretom na kapak tik iznad linije trepavica. Nanesite na kožu blizu trepavica (koren trepavica) - ne na prave trepavice. Koristite jednom dnevno i ostavite 1 do 2 minuta dok se ne osuši pre nego što nastavite sa nanošenjem ostatka kozmetičkih proizvoda (nege kože ili šminke). Nije potrebno više ponavljanja. U svakom slučaju, njegova redovna upotreba i primena su ono što će vam omogućiti da vidite optimalne rezultate.

Dodatni savet br. 1: Uverite se da ste prethodno dobro skinuli šminku i očistili kožu, tako da nema ostataka šminke.

Dodatni savet br. 2: Uverite se da je proizvod u koji ulažete (i koristite) oftalmološki testiran, poput onih koje preporučujemo u nastavku

3 seruma za prirodno duže i gušće trepavice otkrijte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group