14 losiona za telo inspirisanih najlepšim parfemima

Bez obzira kroz koje doba godine prolazimo, nežna i svilenkasta koža je uvek preduslov pre izlaska iz kuće.

Osim sjaja, našoj koži je potrebna i dubinska hidratacija, posebno u najhladnijim mesecima u godini kada se koža isušuje, zbog čega losion za telo nikada ne izostaje u našoj rutini lepote.

Sa naglaskom na hidratantnim sastojcima i mirisima, losioni za telo koje tražimo su fine kremaste teksture koji ostavljaju osećaj luksuza na našoj koži. Drvene note, voćne arome i svežina obično su na našoj listi u zavisnosti od potreba svakog godišnjeg doba, dok nam mirisi crvene jabuke, ruže, jasmina i karanfilića uvek popravljaju raspoloženje.

Neposredno pre nego što pripremimo svoju odeću za svečani izgled, krema za telo koja će dubinski nahraniti kožu dajući joj svilenkastu teksturu prvi je korak koji će nas uvesti u praznično raspoloženje. Pošto će se naša koža pokazati kroz blistave suknje, zapanjujuće haljine i majice bez rukava, sada ćemo početi da se brinemo o njoj kako bi tokom praznika bila mekana i baršunasta.  

U galeriji pogledajte naše predloge najboljih losiona za telo i izaberite svoje favorite.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group