10 kozmetičkih proizvoda za suzbijanje vrućine

Podmladite kožu dodavanjem proizvoda za negu koji hlade i hidriraju.

Već doživljavamo ekstremne letnje temperature. Ali šta ova toplota znači za našu kožu? Suvoća, dehidracija i zadržavanje tečnosti najčešći su simptomi koje naša koža može doživeti leti, pa joj je potrebna dodatna nega. Savet koji stručnjaci za kožu uvek predlažu je da kozmetičke proizvode stavite u frižider i u potpunosti uživate u njihovim osvežavajućim svojstvima.

Ali postoje i proizvodi za hlađenje koje možete dodati u svoj komplet za podmlađivanje lica i tela. Sadrže hidratantne sastojke poput krastavca, aloja vere, mente, koji umiruju kožu, dajući joj potrebnu notu hladnoće. Od maski do krema i umirujućih sprejeva za stopala, ovi proizvodi postaće vaši saveznici za leto.

Za početak uvek imajte u torbi termalni sprej za lice, za dodatnu notu podmlađivanja kada osetite kako vasm se koža „zateže“. Mist duboko hidrira i umiruje, dok ih možete koristiti onoliko često koliko želite. Pokušajte da valjak od žada stavite u frižider na 15 minuta i masirajte celo lice kako biste ohladili kožu. Zatim nanesite masku za hlađenje za intenzivnu hidrataciju koja čisti i otvara pore, istovremeno rešavajući masnoću izazvanu vrućinom. U vrućim danima sigurno ćete primetiti da su vam noge otečene zbog zadržavanja tečnosti. Možete naneti hidratantnu kremu i masirati ili naneti umirujući sprej za stopala i vene koji uklanja umor i natečenost.

Kada je reč o nezi očiju, previše toplote može učiniti da vaše oči i kapci izgledaju umorniji i natečeni. U svoju rutinu dodajte rashlađujuću kremu za oči koja trenutno osvežava izgled, sa osećajem podjednako osvežavajućim kao da nanosite kockice leda na oči.

Nekoliko sjajnih proizvoda sa efektom rashlađivanja otkrijte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group