10 kozmetičkih proizvoda koji se mogu upotrebiti na više načina

Pametna kupovina ne važi samo kada je reč o odeći, već i kada je reč o našoj kozmetici. Kozmetički proizvodi sa naše liste mogu se koristiti na različite načine, sa ciljem da se svakodnevni ritual lepote promeni i učini što jednostavnijim.

Generacija Z je postavila svoja pravila o načinu korišćenju kozmetike. Naglašavajući održivost i svesnu potrošnju, ova generacija je čak uspela da ograniči proizvode koji će se naći u kozmetičkoj torbici. To ne znači da mlade devojke nisu zainteresovane za šminku ili negu kože, samo biraju i kupuju proizvode koji se mogu koristiti na različite načine i ispuniti nekoliko zadataka odjednom.

Kremasto rumenilo se može naneti na usne kao ruž, ali i na kapke kao senka, 3 u 1 sredstva za čišćenje lica sa efektom pilinga koriste se i za telo, dok su ulja koja kupuju pogodna za telo, lice i kosu.

Novi kozmetički proizvodi slede filozofiju manje je više i značajno smanjuju korake svakodnevne nege i naš ekološki otisak, bez smanjenja njihove efikasnosti i koristi za našu kožu.

Otkrijte multitasking kozmetičke proizvode za svoj neseser u našoj galeriji.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group