10 after-sun proizvoda za osveženu kožu odmah nakon sunčanja

Sa hidratantnim i umirujućim dejstvom, after-sun proizvodi su neophodni za dane na plaži.

Sunčanje i morska so – koliko god da volimo da se igramo u moru i izlažemo suncu, znamo kakvu štetu mogu da nanesu našoj koži, ostavljajući je dehidriranom. Posebno u letnjim mesecima, moramo se posvetiti posebnoj nezi kože, počevši od kreme za sunčanje, ali uvek završavajući bogatom i dubokom hidratacijom.

Za ove slučajeve, after-sun proizvodi su nam neophodni. Bilo u obliku spreja, emulzije ili losiona, proizvodi posle sunčanja su osvežavajući i pružaju osećaj hlađenja i olakšanja koži koja je dugo bila izložena suncu. Vitamini i hidratantni sastojci koje sadrže osiguravaju da koža dobije ono što joj je potrebno da povrati svoju vlagu i spreči fotostarenje, što ih čini proizvodom broj jedan u kompletu za plažu.

Čak i ako nemate opekotine od sunca, upotreba kreme nakon sunčanja je neophodna nakon izlaganja suncu. I za lice i za telo, morate ih uključiti u svoju rutinu nege kože, jer je to jedan od najosnovnijih načina regeneracije ćelija. Dakle, ako volite – kao i mi – meku i blistavu kožu, investirajte sada u najprikladnije after-sun proizvode i započnite svoj odmor što bezbrižnije.

U galeriji pogledajte naše predloge i izaberite svoje favorite.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group