Beauty - Kosa

Zadivljujuće kratke frizure koje nam je donela 2020. godina

Davno davno, kratka kosa je bila rezervisana isključivo za snažniji pol.

Lepotu kratke kose, njene prednosti i eleganciju otkrile su žene širom sveta, mada je još uvek ona odraz samo onih apsolutno sigurnih u sebe i svoju seksualnost. Nasuprot mišljenju onih koji preferiraju duže varijante frizura, kratka kosa može biti stilizovana na neverovatno mnogo načina.

Godina sa kojom se lagano opraštamo donela nam je izuzetno mnogo stiliskih kratkih frizura. Retro efekat koji je u vazduhu takođe je uticao na to da nanovo otkrijemo lepotu i privlačnost kratkih ženskih frizura. A kada kažemo “kratke” mislimo stvarno kratke. Budući da polno-neutralne frizure postaju sve popularnije, ne čudi činjenica što se sve više žena upušta u avanturu eksperimentisanja sa njima.

Ako ste u potrazi za novom frizurom, bilo da ona vama uopšte nije svojstvena, kratka kosa može da bude pravo osveženje. Omogućiće vam pre svega da svoju lepotu sagledate iz drugog ugla. Doprineće tome da vaše lice dobije svoju izražajnost, kao i da vaš pogled bude zapažen. Ako smo zagolicali vašu maštu i pitate se šta je ove sezone u trendu kada je kratka kosa u pitanju, pozivamo vas da zavirite u našu galeriju.

Slavne ličnosti su svakako te koje su među prvima i najodvažnijima bile i prošetale na crvenom tepihu ali i po gradu svoje nove kratke frizure. Dozvolite sebi malo smelosti ove jeseni i istražite mogućnosti kratke kose.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group