Beauty - Kosa

Vrele letnje frizure koje ćete obožavati

Savršen način da zakoračite na scenu ovog leta jeste da nešto promenite po pitanju svog izgleda.

Uz malo mašte i sa novom frizurom, to je zapravo vrlo lako. Prepustite se atraktivnim stajlinzima po pitanju frizura koje smo za vas pripremili u našoj galeriji, i primetićete kako se svi za vama okreću.

Potpuno nov vid čuvene Bob frizure zaustavlja se negle na liniji vilice. Čist i svež rez ističe lepe crte lice devojke koja nosi ovu frizuru, i skreće pažnju na njenu gracioznost. Ovakva frizura naglasiće vaš dekolte i biti savršen ram vašem licu. Ako želite malo smireniju varijantu, možete se poigrati slojevima pri krajevima.

Kratka kosa je apsolutni hit ovog leta! Popularne Pixie frizure su nešto što morate doživeti da bi se uverili u njihovu lepotu. Kratka frizura ima svojih brojnih prednosti, a glavna među njima je mala potreba za popravkom, odnosno dodatnim sređivanjem pri izlasku iz kuće. Savršena upravo takva kakva jeste, ova frizura će biti vaš adut u svakoj prilici. Hrabar i odvažan izgled je upravo ono što vam kratka frizura može podariti.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group