Trikovi koji će pomoći da vaša kosa izgleda duže nego što jeste

Postoje trikovi koji će vam pomoći da ostvarite izgled duže kose i njih definitivno treba znati. Nadogradnja kose je jedan od njih - to je istina, ali ne i jedini trik.

Žene sa dugom kosom često požele kratku kosu, dok devojke sa kratkim frizurama sanjaju o dugoj kosi. To je standardno pravilo koje se nikada neće promeniti. Žene stalno žele da se menjaju, a mnoge promene se odnose na njihovu kosu.

Iako kratku kosu možete dobiti za manje od 10 minuta, obrnuti proces nije tako lak. Evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da vaša kosa izgleda duže nego što zaista jeste:

Napravite pletenicu

Da li ste ikada pokušali da napravite pletenicu uz pomoć umetaka? Ako niste, onda je sada pravo vreme da probate. Sa dodacima koje ćete kombinovati sa vašom kosom dobijate izgled duže kose.

Peglanje kose

Pitate se kako do duže kose? Možda je vaša presa pravo rešenje za ovaj problem. Posebno za žene sa kovrdžavom kosom, ispeglana kosa ne samo da izgleda duže, već i sjajnije i glamuroznije.

Nadogradnja kose

Već smo spomenuli ovaj trik ranije, ali vredi spomenuti opet, jer je to najlakši i najbrži način da dobijete dužu kosu. Najbolja nadogradnja kose je ona sa prirodnom kosom.

Sjajna kosa

Prava i sjajna kosa rezultira efektom duže dlake. Još jedna optička varka i jedan trik koji se preporučuje jeste serum koji će učiniti vašu kosu sjajnom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group