Trik koji koristi Dženifer Aniston da svojoj kosi da trajni volumen

Neće vam trebati više od nekoliko sekundi.

Dženifer Aniston je jedna od onih nekoliko žena koje su uspele da svoje ime povežu sa specifičnom frizurom. Glumica je zadržala toplu nijansu smeđe kose od kada smo je prvi put upoznali, a njena frizura uvek ima stepenaste pramenove koji uokviruje njeno lice.

Karakteristična frizura koju je imala prvim sezonama serije „Prijatelji“ i danas je poznata kao „Rejčel“ i bezbroj žena je odlazilo u frizerski salon sa namerom da dobiju istu takvu frizuru.

Međutim, u prošlosti Džen je otkrila da joj je ova frizura bila vrlo teška za održavanje, objašnjavajući da kada je njena frizerka stilizovala njenu kosu uvek je izgledala sjajno, ali kada je pokušala da sama napravi frizuru izgledala je užasno.

Međutim, od tada se mnogo toga promenilo, jer je pronašla trikove da savršeno stilizje svoju kosu. Čak je podelila jedan od njih na Instagramu, pokazujući šta radi da bi svojoj kosi dala volumen koji traje.

Trebaće vam samo lak za kosu i fen!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group