Beauty - Kosa

TOP 20 Frizura u stilu 90-tih

Zaboravite na moderne frizure jer se retro stil vratio u grad!

Sve što smo voleli po pitanju tih magičnih 90-tih, od cvetnih dezena na haljinama, do farmerki dubljeg struka i visokih platformi, ponovo je tu. A uz ove modne kombinacije vratile su se i frizure koje su obeležile jedno doba. Svetske zvezde poput Belle Hadid, Kendall Janner, Ciare, Hailey Bieber i Jennifer Lopez već su prošetale svoje nove frizure u stilu 90-tih. Pridružite im se!

Specifične po svojoj formi i mogućnosti da uokvire vaše lice, frizure 90tih su neobične, odvažne i vrlo ženstvene. Odvažne varijante ili tanki pramenovi koji opisuju vaš lik, izbor je na vama, a u našoj galeriji možete da potražite vašu inspiraciju. Potpuno ili polu-podignuta kosa, sa naglašenom teksturom ili gotovo minimalna, mogućnosti su neverovatne. Neizostavne šiške su te koje zapravo naglašavaju ovaj stil.

Stilisti širom sveta sve intenzivnije dobijaju zadatak da damu koja ušeta u njihov salon pretvore u ikonu 90tih, novom, a ustvari starom frizurom. Za mnoge od ovih fruzura vam zapravo i ne treba pomoć frizera, jer ih vrlo lako možete i same napraviti. Uz klasične ukosnice i klip šnalice, ali i bez njih u opuštenoj varijanti, oblikovanje frizure inspirisano godinama, koje su nam donele brojne trendove i ostavile značajan trag, lako je i zanimljivo.

Ž.J.

Izvor: TotalBeauty

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group