Tehnike koje će plavoj kosi dati novi život

Više slika

Više slika

Highlights - Jedna od najvažnijih tradicionalnih tehnika bojenja.

Ako ste navikli da osvežite boju na ovaj način, hajde da pričamo o tome kako možete uz pomoć raznih tehnika udahnuti novi život vašoj plavoj kosi.

Plava kosa je lepa samo ukoliko je negovana. Plava kalifornijska kosa, izgleda kao da je posvetlela na suncu, sa puno volumena i odsjaja. Pramenovi su obojeni neravnomerno, izgledaju prirodno i moderno. Efekat postupka je sličan rezultatu bojenja šatuš. Sa ovom tehnikom, možete se osloboditi od žućkaste nijanse koja je često problem plavušama. Ovo je veoma nežan način bojenja kose bez bojenja u potpunosti. Osim toga, tehnika Kalifornija je idealna za pripreme za letnju sezonu. Nijanse kose će biti svetlije i učiniti da izgledate sveže i opušteno, baš kao nakon odmora u Kaliforniji.

Ako ne planirate da postanete plavuša, i naprotiv, želite da postignete svetlo braon, boju kafe ili čokolade, potrebno je izvući nekoliko pramenova u toplim braon nijansama. Dobar kolorista može mešati nekoliko nijansi tako profesionalno, da ćete biti umorne da odgovorite na pitanja o tome kako ste uspele da postignete takvu retku boju kose.

Topla boja meda je jedan od najvećih trendova u bojenju kose u 2023. Sa toplim nijansama meda i bakra na plavoj kosi možete postići upravo ovaj efekat. U isto vreme, nakon postupka nećete morati da potrošite novac na obnovu kose, jer ova metoda bojenja ne šteti mnogo kosi, odnosno mnogo manje nego tradicionalni način farbanja.

Pogledajte naš izbor fotografija - pramenovi na plavoj kosi danas izgledaju relevantno! Pitajte profesionalne frizere o pramenovima ili prelazima boja za stvaranja nežnog Ombre efekta. Koristeći boje bez amonijaka i kombinacijom tradicionalne tehnike sa novim izumima, stilista možete dati novi život vašoj plavoj kosi.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group