Stilizujte sa lakoćom vašu dugu kosu

Duga kosa ima svojih prednosti, ali i mana.

Osim što izgleda veoma senzualno i ističe lepotu ženske osobe na poseban način, neretko je vrlo komplikovana za stilizovanje. Samo činjenica da je duga, kao da ne ostavlja mnogo prostora mašti i kreativnosti. Međutim, ako joj pristupite na pravi način, vođeni savetima stručnjaka, možete imati zaista fantastičnu frizuru u svakom trenutku.

Na kraju krajeva, duga kosa je uvek u trendu. Stilovi se menjaju, a ona tokom vremena ne gubi svoj šarm. Kratke frizure i srednje dužine kose, dođu, naprave bum i polako nestaju sa scene, ali duga kosa zadržava svoju poziciju čvrsto i verodostojno. Zato smo danas rešili da sa vama podelimo male trikove za stilizovanje vaše duge kose.

TALASI I LOKNE

Potpuno opušteni prirodni talasi apsolutni su hit ove godine! Ako ste među onim srećnicama čija duga kosa je ujedno i talasasta, sada je vreme da istaknete zahvaljujući svojim kovrdžama, svoju neponovljivost. Posvetite pažnju svakoj pojedinačnoj lokni (odnosno talasu), upotrebom pene za kosu ili voska, i fantastičan efekat neće izostati.

RAVNA KOSA

Ako ste s druge strane dama poput Kim Kardašijan, koja uživa u svojoj ravnoj kosi, nosite je smelo, bez dodataka i preteranog oblikovanja. Ravno isfenirana, savršeno ravna na krajevima – frizura je koja će istaći vašu pojavu. Dopustite joj da vam pada preko ramena i niz leđa, u svoj svojoj gracioznosti i lepoti.

STIL 90-tih

Ove sezone 90-te su se vratile u naš kraj i donele sa sobom svoj uticaj i po pitanju stilizovanja kose. Zaglađene frizure, bez mnogo dodataka, dominiraju svuda unaokolo.

PODIGNUTA KOSA

Istina, na pragu leta, nošenje duge kose može da bude zamorno. Ako imate potrebu da je podignete, predlog svetskih stilista je da to uradite ovlaš, kako bi vaša kosa i njena bujnost došle do izražaja. Poslužite se šnalama i češljićima za podizanje kose, ali s tom namerom da je ne ukrotite u potpunosti. Dozvolite joj da diše i oseti radost leta. Pletenice vam u velikoj meri mogu pomoći da vaša duga kosa, podignuta u vis ne izgleda jednolično.

Potražite inspiraciju za vašu novu frizuru u našoj galeriji fotografija.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group