Slob je najpopularnija verzija boba ovog proleća

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Inspiracija koju ste tražili pre nego što zakažete termin u salonu.

Bob je jedna od onih frizura koje će ostati zauvek u modi. Pristaje gotovo svim ženama, jer postoji bezbroj verzija i stilova koje možete isprobati. Prošle godine smo videli da je lob (dugi bob) postao miljenik holivudskih zvezda i „it“ devojaka, a sada je red na Slob.

Šta je Slob i po čemu se razlikuje od boba?

Ime potiče od kombinacije reči sleek & bob. Elegantan je, minimalistički i ne zahteva mnogo vremena za stilizovanje. Slob se razlikuje od običnog boba zbog svog oblika.

Ovo je i dalje frizura poput originalnog boba, ali nije baš tako ravno ošišana. Ipak, nije ošišana ni “stepenasto” poput drugih bob varijanti koje smo spominjali. Slob se lagano održava, nema puno teksture, pogotovo ne napred. Što se dužine tiče, slob frizura obično seže do brade, kao i klasični bob. Zapravo, ako bismo trebali da opišemo slob rekli bismo da je ovo “nedovršena” verzija boba.

Što se tiče stilizovanja, jednostavno će vam trebati proizvod za zaštitu od toplote koji daje sjaj i presa za ispravljanje. Možete potpuno ispraviti kosu ili je ostaviti blago talasastom, a rezultat će u svakom slučaju biti nepretenciozan, elegantan i „cool“.

U nastavku pogledajte predloge koji će vas inspirisati pre nego što se odlučite za najmoderniju frizuru ovog proleća.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group