Šiške Odri Hepbern su glavni trend sezone

Sa početkom jeseni uvek želimo promene, a najlakše ih je započeti promenom frizure ili boje kose.

Ako nemate dovoljno hrabrosti za novu boju kose, ili drastičnu promenu svog izgleda, razmislite o šiškama. Čini se da su u školskim godinama svi imali neuspešne eksperimente sa šiškama, pa su sada mnogi oprezni. Ipak, tokom proteklih nekoliko sezona, šiške nisu izašle iz mode: tokom leta na vrhuncu popularnosti su bile duge „Ariel“ šiške, dok su nam se ove jeseni vratile prepoznatljive šiške u stilu Odri Hepbern.

Ova forma je svojevremeno postala zaštitni znak poznate američke glumice, a ove godine se ponovo vratila u modnu arenu. Ako se odlučite za takav eksperiment, bolje je ići kod proverenog frizera, odnosno, ne bi trebalo da pokušate da ih napravite same kod kuće. Dužinu i gustinu kosih šiški treba birati pojedinačno, u zavisnosti od proporcija lica i kvaliteta kose, a svaki pogrešan pokret makazama može trajno pokvariti frizuru.

Šiške Odri Hepbern su hrabra odluka (barem zato što zahtevaju stalno stilizovanje i pogodne su samo za vlasnice savršeno ravne kose), ali takva originalna frizura može rešiti mnoge probleme: asimetrične šiške savršeno dopunjuju kratke piksi frizure. Takođe ukoso stilizovane šiške čine crte lica mekšim i "ispravljaju" okrugli ili kvadratni oblik lica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group