Beauty - Kosa

Šik frizure za vrele letnje dane

Pitanje za dame: koliko vas tokom leta koristi fen za kosu?

Ako ste među onima koji su bez oklevanja rekli "JA", duboki naklon do poda. Skidamo vam kapu jer svako ko zarad prelepog izgleda svoje frizure može da podnese toplotni udar fena na plus 50, je naš heroj. Međutim ako ste jedva dočekali proleće i na samom pragu leta maštate o tome da raspustite svoju kosu i prepustite je vetru kako bi se odmorila od fena, imamo nekoliko trikova kako da istu stilizujete bez mnogo truda.

Da, dobro ste pretpostavili. Neće vam trebati fen niti pegle za kosu, kao ni skupi kozmetički preparati. Ista će zahvaljujući frizurama koje će biti hit ovog leta, izgledati savršeno, kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Zahvaljujući njima, vaša pojava će biti primećena na svakom koraku, a vi ćete se osećati slobodno jer vam se kosa neće lepiti za vrat.

U čemu je tajna?

Zapravo je vrlo jednostavno. Pletenice u svim oblicima i kombinacijama, od onih najprostijih do zahtevnijih formi, biće apsolutni hit ovog leta. Upletena kosa, ima tendenciju da ostaje na svom mestu, čak i tokom najaktivnijih trenutaka u toku dana. Ako želite postojanu frizuru, od jutra do mraka, o kojoj ne morate da razmišljate, onda su one pravi izbor za vas.

Pletenice koje padaju niz leđa, ili one uzdignute visoko na temenu glave u vidu punđi – izbor je na vama. Iste sa sobom nose dozu elegancije i šarma, što znači da su pogodne za gotovo sve prilike. Modnim pistama su se u zadnjih nekoliko nedelja mode prošetali modeli sa najrazličitijom paletom frizura koje uključuju pletenice.

Zaglađena kosa, sa detaljima u vidu mašni ili šnala, kompletnom izgledu daje nežniji ton, a ako želite da dobijete nešto buntovniju varijantu, dovoljno je samo da par pramenova otpustite i prepustite ih slobodnom padu. Jedna ili nekolicina pletenica, sasvim je svejedno. Iste u svim varijantama izgledaju šik i privlačno.

Na poseban način pletenice ističu vašu lepotu, jer dozvoljavaju nakitu koji nosite da dođe do izražaja, laskajući pri tom vašim crtama lica. Idealne za bake, mame i ćerke. Pletenice su bezvremenske i odgovaraju svima. Obožavaćete ih jednom kada im se prepustite.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group