Savršen zimski kolor kada je kosa u pitanju

Zima je savršen period za prikazivanje vaših omiljenih čizama koje sežu preko kolena kao i toplih i mekih šik kaputa.

Takođe zima je odlično vreme za razmetanje sa novom otmenom bojom kose. Uz sve plave, bele i bež tonove koji su preplavili Instagram profile, lako je zaključiti šta je u trendu ove zimske sezone. Uz zimsku idilu, nova senzualna frizura poslužiće vam kao fantastično osveženje, a boje koje možete da odaberete otkrijte u našoj galeriji.

Među najupečatljivijim su svakako plavi tonovi koji poprimaju božanstven peščani otisak, i sadrže u sebi taman dovoljno topline da vas zagreju u hladnim zimskim danima. Takođe tu su i pepeljasto plavi pramenovi koji se savršeno slažu sa snežnom belinom i čine da izgldate poput ledene kraljice. A ako zaista želite da budete “zimska dama” vaš izbor može da bude srebrno bela boja koja deluje poput glečera koji seče muška srca.

Ukoliko su vaš izbor nešto tamnije boje, među kojima je braon najistaknutija ove zime, predlažemo da celu stvar začinite Balayage tehnikom. Dimenzionalni prikaz prelivanja boja, učiniće da zaista zasenite sve oko sebe, ovom bojom kose. Međutim ako ste raspoloženi za malu avanturu ove zime kada je bojenje kose u pitanju, predlažemo vam da četkicu utisnete u plavu, ali zaista plavu boju. Pastelne boje su posebno popularne ove sezone, a kako bi udovoljili svojim čulima po pitanju ovih nijansi, odaberite pastelno plavu za boju svoje kose.

Takođe ako ste u potrazi za nečim što može razbiti monotoniju vaše srebrne kose, predlažemo vam šareni spektar boja u stilu duge. A među bojama koje su posebno popularne ove zime svakako je šarmantna ljubičasta. Sve dame koje gravitiraju ka elegantnijim bojama kose mogu da isprobaju varijante zlatnih pramenova sa primesama braon tonova. Ova kombinacija deluje vrlo atraktivno i uz pravu dužinu kose, čini da zaista izgledate fantastično.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group