Beauty - Kosa

Prolećni kolor kada je kosa u pitanju

Ove godine dočekujemo proleće znatno ranije i više nego bilo čemu radujemo se njegovom mirisu i prelepim bojama.

Posle zime u neutralnom koloru, željni smo intenzivnih i smelih boja koje nose u sebi neverovatnu moć. Ako ste u potrazi za inspirativnim bojama po pitanju farbanja vaše kose, na pravom ste mestu. Konsultujući poznate stiliste otkrili smo da nas ovog proleća očekuje priliv predivnih tonova koji deluju razigrano i vrlo osvežavajuće.

 

Na samom vrhu nalazi se ružičasto-plava nijansa koja na sebe skreće posebnu pažnju. Ako volite svetle tonove, koji odišu šarmom i nežnošću, ovo je definitivno vaša boja. Ružičasti ton koji se preliva po plavoj kosi, deluje kao da je prolećno cveće našlo način da postane deo vaše pojave. U moru predivnih boja pojavljuje se i zlatna karamel nijansa koja predstavlja najlepšu pastelnu boju kojom možete nagraditi svoju frizuru.

Međutim ako ste ipak više raspoloženi za neke smele tonove, predlažemo vam da eksperimentišete sa upečatljivim morsko plavim i zelenim tonovima, koji su jedinstven odraz ženstvenosti. S druge strane tu je i varijanta koja zahteva minimalo održavanje a daje tako mnogo. Tamniji koren i svetli krajevi predstavljaju odličan način da svoju frizuru ovog proleća učinite primetnom na svakom koraku.

A za sve dame u zrelijim godinama, i sve one koje ne žele da prikrivaju svoje sede vlasi tu su fantastični srebni prikazi koji slave vašu lepotu na poseban način. Godina koja je za nama je ona u kojoj su žene širom sveta prigrlile svoje sede vlasi, a kako se čini i tokom ove godine se ništa bitnije neće promeniti na tom polju.

I ako je jednu boju posebno potrebno naglasiti ovog proleća onda je to zasigurno sofisticirana crvena, u svom glamu i sjaju. Boja koja jednako pristaje svim dužinama kose i koja daje posebnu eleganciji dami koja je odabere. Pronađite u našoj galeriji još mnogo inspirativnih boja za ovo proleće.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group