Prirodno rešenje za problem u obliku suve kose

Razumljivo je da kosa leti može da bude vidno suva i da deluje oštećeno budući da je izložena Suncu, ali zašto se to dešava i zimi?

Potpuno je nepravedno da i sa smanjenom količinom sunčevog delovanja, vaša kosa nije zaštićena od isušivanja. Šta više, tokom zimskih meseci još su veće šanse da osetite kako ona deluje beživotno i krhko. Ali zašto? Problem je u vlažnosti vazduha u prostorijama, usled grejanja koje dolazi putem radijatora. Takođe male su šanse da vašu kosu, naročito ako je duga u zimskom periodu sušite na prirodan način, odnosno bez fena. Kada se zbroje ova dva glavna faktora, rezultat je suva i lomljiva kosa.

Takođe toj jednačini morate da dodate i činjenicu da farbate svoju kosu, koristite peglu za kosu kao i druge preparate za stilizovanje. Da bi sve to hrabro podnela, bilo leti ili zimi, morate svojoj kosi obezbediti vlažnost. Ovog puta donosimo vam prirodna rešenja za problem u obliku suve kose. Najbolje od svega je što se tajni sastojci za negu vaše suve kose nalaze u vašoj kuhinji. Redovna hidratacija kose je neohodna jer se prirodni nivoi vlage kose menjaju s promenom godišnjih doba, što znači da je vaša kosa "više žedna" tokom zime nego što biste mogli i da pretpostavite.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group