Piksi frizura – promena koja će vas osvežiti

Iako je za ovu frizuru potrebno mnogo hrabrosti, verujte nam da se isplati!

U stalnoj potrazi za najboljim mogućim izgledom, u stanju smo da promenimo neznatan broj frizura i stilova. Neke žene se drže određenog i već poznatog, dok druga grupa žena voli da uvek isproba nešto novo. Ako mislite da ste osoba koja se ne plaši da napravi veliku promenu – onda vam preporučujemo da isprobate zanimljivu, jednostavnu i ultra-modernu frizuru „piksi“.

Kratka kosa ne samo da će potpuno promeniti vaš izgled, već će i istaći vaše crte lica i olakšati vam stilizovanje koje verovatno svaki dan praktikujete, ukoliko imate dugu kosu. Takođe je možete nositi na različite načine. Piksi frizura može biti kraća ili duža – u oba slučaja izgleda odlično. Sa šiškama sa strane, sa voluminiziranim srednjim delom, u platinasto plavoj nijansi, izrastkom, u nehajnom stilu... Mogućnosti su bezbrojne, a na vama je da izaberete vašu omiljenu. Ako želite, svaki dan možete menjati izgled vaše piksi frizure.

U galeriji pogledajte na koje načine možete nositi i stilizovati ovu sjajnu frizuru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group