Otkrivamo frizuru koja daje volumen i pokretljivost čak i najtanjoj kosi

Ukoliko imate tanku kosu, možemo se kladiti da niste spremne i voljne da isprobate najnovije trendove, poput frizure Fare Foset...

Ideja da vaša kosa može izgledati još tanje i slabije nego što zapravo jeste, verovatno vam zvuči zastrašujuće. Pa, ipak postoji način da joj podarite volumen i pokretljivost o kojima maštate - jednostavno morate naučiti pravilne načine za njeno oblikovanje.

Pravo češljanje za tanku kosu

Intenzivni slojevi su daleko od laskavosti i nisu za tanku kosu, jer joj oduzimaju i ono malo volumena, a vrlo lako mogu učiniti da izgleda slabo ili čak providno. Zbog toga češljanje fine kose treba da bude veoma suptilno i na svim pravim mestima, tako da daje volumen, oblik i kretanje.

Frizura koja odgovara svim tipovima kose

Nevidljivi slojevi su najsigurniji izbor koji možete napraviti. Njihova razlika u odnosu na klasične slojeve je u tome što se rade na srednjem delu kose, tako da se ne vide linije koje "odvajaju" jedan sloj od drugog. Rezultat je kosa sa više volumena, kretanja i lepršavosti.

Idealni su za tanku kosu, jer, budući da se rade na srednjem delu kose, povećavaju njen volumen, ali su takođe korisni i za dame sa gustom kosom, jer joj mogu dati pokretljivost, što olakšava oblikovanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group