Old money bob: frizura koja podmlađuje i dodaje volumen kosi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Prefinjena „old money“ estetika ulazi u svet lepote.

Estetika zasnovana na prigušenoj paleti boja i klasičnim stilovima pored odeće, inspiriše našu šminku, manikir, ali i frizure. Lagano se udaljavamo od kontrastnih naglasaka Y2K estetske i umesto toga prelazimo na klasiku i jednostavnost.  

Na talasu popularnosti tihog luksuza, zaboravljeni Old money bob se vraća u modu. Obe estetike su zasnovane na večnoj eleganciji, luksuzu, vrhunskom kvalitetu i diskreciji. Umesto da odišu svojim bogatstvom, oni se oslanjaju na princip "if you know, then you know."

Old money estetiku odlikuje prelepa atmosfera koja podseća na najskuplje evropske internate. Uključuje cigaret pantalone koje se nose sa košuljama, polo majicama, mokasinama i teniskim haljinama koje se takođe nose van terena. Manifestacije estetike vidljive su ne samo u modi, već i u dizajnu, sportu, pa čak i svetu lepote. Prilikom svakodnevnog šminkanja biramo suptilne nijanse ružičaste i braon boje, a naša kosa gubi eksperimentalne tonove.

Frizure old money odlikuju se jednostavnošću i minimalizmom bez preterivanja, a ove sezone posebno se izdvaja Old money bob -   najmodernija frizura za zimu.

Već nekoliko godina, bob je konstantno na vrhu lista najmodernijih frizura. Bez obzira na godišnje doba, ova univerzalna frizura ne prestaje da inspiriše globalne influensere i zvezde da se transformišu i svoju dugu kosu ošišaju, pa nije ni čudo što sve vreme stvaraju nove inkarnacije koje nas podstiču da promenimo frizuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARINA PRANZ (@carinapranz)

Posle „italijanskog boba” i „teksturirnog boba”, vreme je za frizuru koja je inspirisana luksuznom estetikom. "Old money bob" frizuru karakteriše izuzetno elegantan, prefinjen "završetak" i najčešće se završava na liniji vilice. Prednost frizure je što ne zahteva stilizovanje ako je pravilno urađena u salonu. Ne morate da brinete o kovrdžanju ili stajlingu, jer se istanjeni pramenovi praktično sami stilizuju. Međutim, ako želite dodatni volumen, ujutru poprskajte kosu vodom, a zatim umotajte pramenove na viklere. Ovo je jednostavan trik za kreiranje talasa bez upotrebe figara i presa koje oštećuju vašu kosu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group