Novi trend kada je bojenje kose u pitanju – AirTouch prozračna tehnika

Da li ste spremni za novi trend kada je bojenje kose u pitanju ove jeseni?

U pitanju je nova AirTouch prozračna tehnika koja na vašoj kosi stvara predivnu mešavinu željenih tonova. Tehnika je zapravo i više nego jednostavna, a efekat koji stvara je zadivljujući. Vaša kosa postaje vaš novi adut i deluje neverovatno prirodno uprkos tehnici bojenja.

Tajna je u sledećem – stilisa uzima deo kose u ruku, povlači je ka dole i zateže, a potom fenom potiskuje kraće pramenove ka unutrašnosti i okolo. Zatim se na preostalu kosu nanosi željena boja. Rezultat? Apsolutno uklapanje boje sa efektima prirodnog izgleda, upareno sa mekom dimenzijom koja će preživeti izrastanje kose. Fenomenalno rešenje za osveženje tmurnih jesenjih dana.

AirTouch tehnika je postigla orgoman uspeh jer se znatno razlikuje od bilo koje druge tehnike bojenja kose. Zasenila je famoznu Balayage tehniku koja je do skoro bila na samom vrhu najtraženijih načina bojenja kose. AirTouch je započeo revolucioju kada je bojenje kose u pitanju. Uz pomoć fena eliminišu se sve suvišne vlasi kojima nije neophodno farbanje, a koje ostaju savršen kontrast novo-ofarbanim pramenovima.

Nezavisno od boje koju odaberete rezultat je fantastičan. Kosa deluje neverovatno prirodno, kao da je neko blago prišao kroz vašu kosu četkom za farbanje, ostavljajući pri tom dobar deo kose kakav jeste, što je dovelo do idealnog krajnjeg izgleda. Ako ste u potrazi za novim izgledom svoje kose, možda baš AirTouch tehnika bude ono što će vam ove jeseni podariti senzualan izgled.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group