Beauty - Kosa

Neuredne i opuštene frizure – trend ovog leta

Ako niste preterani ljubitelj zaglađenih i uvek urednih frizura, obožavaćete trend ovog leta.

U centru zbivanja su frizure koje vam daju slobodu, i ne zahtevaju da budu ukroćene. Kada samo pomislite na vrućine koje dolaze, gotovo da je suvišno govoriti o nekim savršeno oblikovanim frizurama. Potrebno vam je nešto što se lako pravi, što sklanja kosu sa lica, ali i što ujedno doprinosi tome da izgledate fantastično. Potrebna vam je opuštena varijanta neuredne frizure.

Upravo o takvima je danas reč. Ako preferirate ležeran stil i ne volite da vas bilo šta sputava tokom leta, ove frizure će vam se sigurno svideti. Senzualne, pomalo divlje i neukrotive, istaći će vašu ženstvenost na potpuno nov način.

Opuštena varijanta polu-sakupljene i podignute kose je savršena za letnje izlaske bilo tokom dana ili u večernjim satima. U kombinaciji sa pletenicama, uvojcima, malim punđama, vaša će frizura izgledati neverovatno. Potpuno podignuta kosa, ukrašena šnalicama, mašnama za kosu, češljićima i sl, istaći će vašu gracioznost na suptilan način, ali vam i istovremeno omogućiti da se osećate opušteno.

Boho detalji su svakako dobrodošli prilikom izrade letnjih frizura. Perlice, trakice i sve drugo što vam dođe pod ruku, upleteno u kosi izgledaće kao savršena dopuna vašem stilu. Prepustite se letu i njegovom šarmu, kada je izrada neurednih šik frizura u pitanju.

Ž.J.

Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group