Beauty - Kosa

Najaktuelniji trendovi po pitanju oblikovanja frizura u 2021. godini

Kada poželite da promenite svoj izgled, odakle počinjete?

Otkrićemo vam tajnu, najbolje je da promenite izgled svoje frizure, jer od nje mnogo toga zavisi. Kosa nosi u sebi posebnu magiju i može na neverovatnom nivou da transformiše vaš lik. Bilo da imate kratku ili dugu kosu, sa šiškama ili pramenovima, nov oblik i nova boja mogu da naprave čuda. Sa prolećnom sezonom nadomak ruke prosto je nezamislivo da prošetate po gradu bez nove frizure. Osluškujući pažljivo šta se šuška u modnim salonima, donosimo vam danas najaktuelnije trendove po pitanju frizura u 2021. godini.

ELEGANTNI NISKI KONJSKI REP

Ako volite svoju dugu kosu i mnogo ste truda u nju uložili da bi izgledala perfektno i negovano, jednostavan način da je istaknete jeste da se poslužite starim trikom u pogledu – niskog konjskog repa. Pun elegancije i stila, ovakav pristup je kao stvoren za glam događaje, svečane prijeme i zabave. Zaglađeno, jednostavno, savršeno.

RAVNA KOSA

Ukoliko vam je oduvek smetalo što je vaša kosa savršeno ravna, prijaće vam da čujete da je upravo takva kosa HIT ove godine. Zaboravite na bilo kakve lokne i dodatak volumena i zagrlite oberučke svoju ravnu kosu. Dozvolite njenoj prirodnoj lepoti da pada preko vaših ramena.

NEUREDNA FRIZURA KOJOM DOMINIRA TEKSTURA

Jedan od trendova koji nam je donela situacija sa Covidom 19 je svakako jedinstven neuredan prikaz fizure. Upravo ona koja deluje kao da ste se pravo probudili ili da ste boravili na plaži celo popodne pri čemu se vetar poigravao sa vašom kosom. Kako bi postigli ovaj upečatljiv efekat iskoristite sprej za kosu sa morskom solju.

RETRO FRIZURE U STILU 60 – TIH I 70 – TIH

Retro efekat osećamo ove godine na svim poljima. Bilo da je u pitanju moda ili dizajn enterijera. Ništa drugačije nije ni u pogledu stilizvanja kose jer su frizure u stilu 60 – tih i 70 – tih apsolutno HIT, a pri tom mislimo na šiške koje su nezaobilazne.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group