McDonald's Bangs: Novi veliki trend koji će učiniti da vaša kosa izgleda super bogato

Upoznajte novu verziju “curtain” šiški koje TikTok devojke vole.

Poslednji trend koji je najavio Instagram i TikTok su “McDonald's” šiške. “Curtain” šiške su možda bile omiljena frizura trendi devojaka prošle godine, ali ove sezone izgleda da su skoro sve žene usvojile trend i potpuno razumemo zašto: nisu tako obavezujuće kao klasične šiške, dok izuzetno lepo pristaju svim ženama bez obzira na oblik lica.

Ako želite da budete malo drugačije, predlažemo vam da usvojite novi trend za 2023. godinu, takozvane McDonald's šiške.

Ukoliko volite da satima gledate beauty trikove sa TikTok-a, onda će „McDonald's Bangs“ definitivno biti u vašem izboru. U suštini, to su šiške “curtain” 2.0 sa većim volumenom u korenu i intenzivnijim oblikom. Inspirisane logom poznatog lanca brze hrane i savršeno usvojene od strane poznatih influenserki, „it“ šiške 2023. su bogatije od onih koje smo videli prošle godine.

Da biste postigli volumen koje vidite na društvenim mrežama, važno je da vaša kosa bude čista. Zatim odvojite šiške i pomoću fena i široke okrugle četke okrenite ih nadole tako da dobiju bogat volumen. Zatim ih podelite na pola i koristite iste alate da svaku stranu isfenirate ka spolja.

Alternativno, ako je vaša kosa laka za stilizovanje, čak i bez upotrebe fena možete isprobati ovaj metod. U nastavku pogledajte kako:

@oliviadaytonn McDonald’s bangs lol #curtainbangs #hairstylingtutorial #bangtutorial #stylingbangs #hairtutorial #hairhowto #curtainbangstutorial #curtainbangstips ♬ Calm Down - Rema & Selena Gomez

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group