Lokne koje najbolje pristaju kratkoj kosi

To što nemate dugu i gustu kosu, ne znači da baš ovog leta ne možete krenuti u eksperimentisanje zvano lokna!

Iako se čini kako su lokne rezervisano isključivo za kosu ispod ramena, činjenica je da mogu podjednako ljupko i graciozno izgledati i na mnogo kraćoj firzuri.

Primera radi, bob frizure savršeno "trpe" nešto elegantnije varijante, posebno kada su u intenzivnijim bojama, dok su dečačke frizure idealne za sve one dame-devojčice, upravo iz razloga što deluju slatko i nežno u svakoj varijanti.

Ono o čemu trebate uvek voditi računa jeste da je kod kratke kose (sa ili bez lokni) najvažnija stvar da uvek izgleda zdravo i negovano, jer ćete samo tako uspeti da postignete željeni cilj.

Bilo da se radi o sexy sitnijim loknama ili tek blago prelomljenoj varijanti, redosled je isti - kvalitetan šampon, sušenje, stavljanje omiljenog balzama ili seruma pa tek onda stilizovanje u vidu lokni.

Takođe, vodite se zlatnim pravilom koje glasi: krupne lokne su za postizanje većeg volumena, a one sitnije (ili takozvane blage) možete odabrati za svakodnevnu opciju. Takođe, krupnija varijanta je uvek isplativija ukoliko imate kosu do brade, dok su manje lokne idealne za nešto duži pixie.

Photo: pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group